Close Menu

O NAMA

Preduzeće "Galman" d.o.o. je osnovano februara 2007-e godine kao privatno preduzeće. Iako je relativno novo preduzeće poseduje 15 godina iskustva u proizvodnji kožne galanterije, koje je preko zanatske radnje, preraslo u preduzeće sa velikim brojem sopstvenih proizvoda, poslovnih partnera i klijenata.

Glavni cilj preduzeća "Galman" je stvaranje prepoznatljivog brenda, stoga svi naši klijenti mogu biti sigurni da će naš proizvod uvek ispunjavati sve zadate standarde kvaliteta. Galman je sinonim za proizvode najvišeg kvaliteta.

Proizvodnja se vrši ručno od strane veštih majstora tako da smo sigurni u stalni kvalitet uz poštovanje svih zadatih standarda.

Posedujemo dizajnerski atelje, koji stalno razvija nove stilove i proizvode, a takođe brine i o ispunjenju Vaših posebnih zahteva. Naša koža kao i naš proizvod ispunjava sve međunarodne standarde.

Program ekskluzivne kožne galanterije obuhvata širok asortiman proizvoda napravljenih od materijala najvišeg kvaliteta. Sastavni deo programa je i poslovna kožna galanterija rađena tako da zadovolji sve potrebe današnjeg poslovnog čoveka i žene.

O nama

Preduzeće "Galman" d.o.o. je osnovano februara 2007-e godine kao privatno preduzeće. Iako je relativno novo preduzeće poseduje 15 godina iskustva u proizvodnji kožne galanterije, koje je preko zanatske radnje, preraslo u preduzeće sa velikim brojem sopstvenih proizvoda, poslovnih part...

Kontakt

+381 31 825-454
galman@mts.rs
+381 31 825-454

Katalog

Preuzmite katalog u PDF formatu klikom na sliku

NOVI PROIZVODI

Top